facebook

Eugeni Alemany és un humorista i presentador valencià. Un show man amb un estil únic i molt característic que compagina la televisió amb els seus espectacles teatrals i una intensa activitat en xarxes socials.

Com a presentador de televisió ha treballat en les principals cadenes nacionals (Antena 3, Telecinco, Cuatro, TVE…). En el seu extens currículum televisiu destaquen programes emblemàtics com Caiga Quien Caiga de Telecinco o el concurs Atrapa’m si pots i els Especials Campanades d’À Punt, que figuren entre els espais de més audiència en tota la història de la nova cadena autonòmica valenciana.

En el món del teatre, Eugeni està triomfant per tota la geografia valenciana amb els seus espectacles còmics. Els escenaris teatrals s’han convertit en el lloc perfecte per a desplegar el millor de l’estil Alemany: humor, naturalitat i una enorme capacitat d’improvisació i de connexió amb el públic.

En xarxes socials és un dels referents indiscutibles de l’humor valencià. Com a influencer ha engegat campanyes de repercussió internacional com la popular #paellaemoji. A ell li devem que tinguem l’emoticona de la paella en tots els teclats del món. Només per això, haurien de proposar-lo per a fallera major (i el pitjor de tot és que ell, acceptaria. “A ningú que li passe!”).

Este suecà (perquè hem de dir que és de Sueca, si no ens mata…) també és l’autor d’iniciatives que ja formen part de la nostra història recent, com el seu mític #DiariDeLaQuarantena. Una sèrie  d’humor, on contava la vida de la seua família durant el confinament provocat per la COVID 19 i que va tindre una repercussió inimaginable, travessant fins i tot les fronteres del mercat valencià.

Tot açò fa d’Eugeni Alemany el conductor ideal per a qualsevol esdeveniment. Des de jornades publicitàries fins a gales o lliuraments de premis, Eugeni s’atrevix amb tot. Si cal presentar Míster Espanya, també ho fa (i en tanga, si és precís). La seua acreditada experiència com a guionista d’entreteniment i el seu domini del directe el convertixen en un presentador divertit i àgil, capaç d’assegurar l’èxit de qualsevol gala (però si no va en tanga, molt millor).